Regler og vedtægter

Tal direkte med ligesindede mennesker
Besvar
admin
Site Admin
Indlæg: 15
Tilmeldt: 24. jan 2008, 20:02

Regler og vedtægter

Indlæg af admin »

Der er nogle som gerne vil have en tættere kontakt til andre ligesindede mennesker her på siten. Så som at skrive mails til hinanden.

Ingen er stolte at have Herpes fordi det er lidt tabu med sexuelle sygdomme. Og det er derfor svært at få kontakt med hinanden uden at også sige hvem man er.

Derfor har vi her på siden nu åbnet for muligheden for, at oprette en konto som kan bruges til at korrespondere med andre brugere.
Når du opretter en konto skal du oplyse en email adresse. Men denne email adresse kan ikke ses af andre. Og ingen kan skrive til dig her, uden selv at have en konto. Når du opretter en konto får du også en privat folder hvor beskeder sendt til dig ender. Du kan have 50 beskeder.

Skulle du stadig ikke føle dig helt tryg ved det kan vi opfordre dig til at først at oprette en postkasse hos f.eks. Hotmail, som du bruger særligt til dette formål.

Når du har oprette din konto får du også adgang til at skrive i dette forum.

De bedste hilsner. Forum Administrationen.

Buffy
Bidrager
Bidrager
Indlæg: 10
Tilmeldt: 16. okt 2012, 20:08

Dating

Indlæg af Buffy »

Det er en supergod idé, med private beskeder, jeg kan se den er gammel, men jeg er ny i dette forum. Nu har jeg surfet rundt på forskellige herpes dating sider og der er stort set ingen aktivitet....
Men der er meget aktivitet herinde også mange gæster, som måske ikke tør melde sig til. Men til jer vil jeg sige, vi er helt anonyme herinde. ;)
Og som nævnt før her på siderne så kunne denne side jo også bruges til dating, hvis ingen har noget imod det?

Besvar