Både HSV1 & HSV2

Forum for søde mennesker med et sår på læben
Besvar
Carsten

Både HSV1 & HSV2

Indlæg af Carsten »

Hej.
Jeg har siden jeg var 6 aar haft herpes simlex. Jeg har haft udbrud i munden med MEGET ujaevne mellemrum. Nogle perioder er der gaaet flere aar imellem jeg har haft det og i andre perioder kommer det hver eller hveranden maaned. Det eneste jeg har haft mistanke til der kan “trigge” et udbrud er naar jeg er stresset, traet og travl. Desuden har jeg flere gange haft mistanke til at naar jeg spiser lakrids (piratos) har dette resulteret i et udbrud.
Nu har jeg saa desvaerre lige faaet konstateret Herpes Genitalis ogsaa, som jeg nu skal proeve at leve med… Saa mange tak til alle for jeres indlaeg.

Ukendt

Re: Både HSV1 & HSV2

Indlæg af Ukendt »

Hej
Jeg har også haft herpes lisså længe jeg kan huske, og fik for 1½ år siden også herpes genitialis. Var til tjek hos lægen, som testede mig negativ, men er dog overbevist om at det er herpes. Får altid herpes samtidig med min menustration, og har nu opdaget en sammenhæng mellem de bind jeg bruger og herpesudbrud. Både libresse og allways giver udbrud, mens de billige fra fakta er et hit! ;-)
mth herpes på munden har jeg også haft god erfaring med pillerne, men efter jeg er flyttet og fået ny læge, kan jeg ikke længere få dem, da min læge ikke vil give mig dem uden at jeg kommer til konsultation hver gang. Hvilket godt kan være besværligt hvis man fx får det en weekend. Min gamle læge kunne jeg altid få en recept af, så der sørgede jeg altid for at have en recept eller piller liggende, så jeg straks kunne begynde behandling så snart såret kom.
Salven har jeg aldrig haft held med, hvad enten jeg bruger salven eller ej, har jeg forkølelsessår i flere uger ad gangen. Æv æv! Er desværre også en af dem, der ikke mærker såret, før blænerne kommer.

malle81

av av

Indlæg af malle81 »

Hej

Jeg havde for få uger siden et kæmpe udbrud inde i munden - når det er sådan kan jeg næsten ikke spise. Har en enkelt gang været så syg, at jeg ikke drak eller spiste i flere dage og begyndte at snakke i vildelse.....hmmmm. De store udbrud kommer ikke så tit, til gengæld har jeg næsten altid små udbrud
Jeg har også fået aceclovir og kan få når jeg har brug for dem, men min erfarig er ikke så god. Jeg synes bare de skubber udbrudene - det er næsten helt sikkert de kommer når jeg er færdig med behandlingen...Vitaminer begrænser til gengæld udbrudene og jeg kan nøjes med små udbrud der nærmest ikke generer mig. Jeg tager protabs og er begyndt på B12 vitaminer ( har hørt de skal styrke slimhinderne). Endvidere har min mor købt "folkepillen" til mig, som er fyldt med vitamner og forskellige urter. Er også begyndt med lidt zoneterapi, da de åbentbart kan trykke på noget der styrker imunforsvaret (hun nævnte også nogle dråber der styrker imunforsvaret). Mit råd er bare, prøv jer frem og se hvilke vitaminer eller kosttilskud der hjælper jer... Har lige nu et slemt udbrud i halsen og ærger mig over jeg har været for sløv til at tage mine vitaminer...
Håber I kan bruge lidt af det....

Gæst

Re: Både HSV1 & HSV2

Indlæg af Gæst »

Hej,

Jeg har også HSV-1, og får det tit på munden når jeg er stresset, træt o.l. Men nu har jeg fået et kæmpe et på hagen! Det er så ulækkert. Der skulle 6 af Compeed mundsårsplastre på for at dække det. Det hjalp faktisk! Så nu er det skrumpet til halv størrelse på nogle dage...Har også fået et lille et i næsen...

Min tandlæge har skrevet recept til mig, og jeg bad ham om at skrive 100stk, så har jeg til næste gang.

Jeg hader at have herpes sår!

Gæst

Re: Både HSV1 & HSV2

Indlæg af Gæst »

Har forresten hørt at Longo Vital skal holde det væk, værdt at prøve!

Besvar