Værre og værre

Forum for søde mennesker med et sår på læben
Besvar
Bornholmeren
Indlæg: 1
Tilmeldt: 30. dec 2010, 01:11

Værre og værre

Indlæg af Bornholmeren »

Hej alle sammen.

Først og fremmest, tak for at lave sådan et forum. Det er super at dele ideer og løsninger for folk med samme problemstilling!

:?: Historie :?:
Jeg har haft det ligeså længe jeg kan huske, før jeg kom i puberteten var ingen blister i sårene.
Efter jeg kom i puberten kom der blister på sårene, og senere hen når jeg blev 20 fik jeg et voldsomt angreb synes jeg selv.
Hele undersiden af min overlæbe var hævet og angrebet :S
Jeg kom på tableterne, først 200 mg i 5 dage, og da det ikke hjalp nok, fik jeg 800 mg pillerne i 5 dage som så tog det.


Nu kan jeg efterhånden se at udbrudene bliver ved med at være så voldsomme, og derfor søger jeg nu alternative måder til at bekæmpe det lort!

Jeg har set mange har anbefalet Longovital, og har set at det ikke er alle det hjælper for alle, jeg tager chancen og har bestilt 480 piller - håber det vil virke for mig.
Lige nu har jeg et udbrud, og det lader til at smitte mine læber sådan lidt frem og tilbage, kan det passe? altså min overlæbe smitter min underlæbe?

Jeg er på 7 dages kur med aciclodan 800 mg, 5 piller dagligt.
Jeg smører begge læber med et lag zovir (ikke super tykt som mange gør)
jeg sover med natplastre fra compeed.


Er der noget jeg gør forkert, eller noget jeg også kunne gøre for at bekæmpe det skidt?


På forhånd mange tak!

1956
Helgen
Helgen
Indlæg: 55
Tilmeldt: 6. jun 2010, 07:16

Re: Værre og værre

Indlæg af 1956 »

Hej Bornholmeren

Når det bliver værre og værre - må det skyldes, at dit immumsystem ikke får dannet antistoffer mod herpesvirus.

Jeg tænker derfor at du må kigge på din genrelle livsførelse - og hvordan du gennem den, kan styrke dit immumforsvar - der må være et eller andet der gør, at det ikke fungerer optimalt. En vitaminpille alene gør forventelig ikke en tilstrækkelig forskel.
prøv at kigge under "Skønheden og udyret" her er en mængde råd og tilgange som du kan prøve at eksperimentere med i perioder. Forandringer af den her karakter sker ikke hen over natten - men ved konsekvente og systematiske indsatser gennem måneder.

Zovir-cremen indeholder samme virkemiddel som pillerne - måske kunne du holde fast i pillerne fordi de nok gør den væsentligste forskel og så vælge en alternativ behandling udvortes - noget der samtidigt virker styrkende for heling og huden generelt - iblandet noget antiviralt - en æterisk olie f.eks.

Husk på at 80% af immumsystemet sidder inde i dine tarme - det er altså en større helhed du skal have fat i - og denne indbefatter positive tanker, livsglæde, humør, god søvn, motion og andet der føles rart og giver velvære.

Besvar