Herpes-Langt ned i halsen!

Forum for søde mennesker med et sår på læben
Besvar
Katjahaderherpes
Indlæg: 1
Tilmeldt: 7. apr 2017, 09:16

Herpes-Langt ned i halsen!

Indlæg af Katjahaderherpes »

Jeg har levet med herpes i 27 år, siden jeg fik det som barn, sikkert af mine forældre, der også begge har det. Hele min familie har det.
Mine erfaringer er mange og ligesom det også kan læses her, er der mange forskellige bud på årsager og lindring.

Jeg er gået fra at få dem på læben, særligt ved for meget sol eller fremprovokeret ved irritation på huden omkring læben. Som voksen er det sjældent det kommer på læben, men har nu flyttet sig til næse (indvendigt) og i svælg/hals- Voldsomt smertefuldt. Jeg læste et sted at blister på tungen, hvis man lider af det, også er en herpes. Og fordi jeg også ofte havde blister, læste jeg en del om hvad der fremkaldte det, her fik jeg kendskab til chokoladens betydning for herpes udbrud-øv!

Til trods for mine, efterhånden, mange udbrud bliver jeg lige overrasket hver gang, over hvor hårdt jeg føler mig ramt. Jeg får simpelthen influenza symptomer 3-4 dage før udbruddet. Hovedpine, træthed, ondt i led og tristhed. For ikke at nævne den følelse af glasskår, der sidder i halsen så længe det står på.

Jeg har ikke nogle kloge ord eller ny videnskabelig dokumenteret effekt at bidrage med.
Jeg har erfaret at hormonforandringer fx ved menstruation, stress og visse fødevarer kan trigge min herpes. Jeg ved ikke om longovital, lysin eller citronmelissen er det der virker, men jeg har selv taget lysin i et par år, og her hvor jeg ikke har taget det regelmæssigt i en måned har jeg lige fået et udbrud i halsen. Så fra nu af tør jeg ikke lade være.

Derudover følger jeg naturlægen, James A. Dukes råd om en kombination af acyclovir, ecinacea og cognac(eller andet alkohol) med is. Isen køler godt på såret, om det er i hals eller på læbe og cognacen renser og dulmer - og så er det bare en mega god undskyldning for en drink, når man nu alligevel er ramt.

Rigtig god bedring til jer alle
Hilsen
Katjaderhaderherpes

Besvar